Date noi în cazul canibalului de la Mediaș, alungat cu torțe și furci din oraș pentru că plescăia. În cadrul primăriei Mediaș, unde lucrează suficient de mulți canibali, s-a făcut o anchetă internă, să afle cine a turnat.

canibal primaria medias.jpg

„Anumite probleme le rezolvăm între noi, nu spălăm rufele în public. Dacă plescăia, asta e, trebuia atenționat cu grijă și politețe, nu alungat din oraș. Orice om, orice canibal, se poate adapta la lumea modernă și se poate comporta civilizat”, a declarat unul din canibalii din primărie care plânge acum după fostul coleg. 

La nivelul autorităților locale s-a constituit o comisie care va analiza metodele prin care, pe viitor, se vor putea evita astfel de incidente. Scopul acesteia este integrarea armonioasă a canibalilor medieșeni în societate, unul câte unul, și aducerea tradițiilor canibale în prim-plan național și european. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 12.01.2020 15:56 Monden

National Cinematografic