De 2.000 de ani, dacii ne fac de râs în capitala fostului Imperiu Roman. Ultimul incident neplăcut a avut loc ieri, când doi dintre dacii de pe Columna lui Traian au fost dați jos pentru că nu aveau bilet. Deși dacii au protestat, insistând că de fapt ar avea abonament, dar l-au uitat acasă, italienii au fost de neînduplecat.

daci_columna_traian_roma.jpg Decizia de a da cei doi daci jos de pe Columnă a stârnit o imensă bucurie printre locuitorii Romei. ”Ar fi fost extraordinar să fie dați jos toți dacii de pe Columnă, dar pentru început e bine și c-am scăpat de doi dintre ei”, spune un localnic. ”Dacii sunt foarte nesimțiți, înjură și scuipă turiștii și mai și put îngrozitor a brânză proastă. Sunt o rușine pentru Roma!”

Deși dați jos de pe Columnă, cei doi daci nici nu vor să audă de o revenire pe plaiurile natale. ”Suntem oameni dârzi, mai bine locuim într-un bordei făcut la marginea Romei și mâncăm toată ziua viezure cu brânză decât să ne ducem în România”, a spus Grumaz Diurpaneus, unul din cei doi dacă dați jos de pe Columnă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 16.02.2020 11:41 Monden

National Cinematografic