Încăierare la Sala Palatului, unde cântăreţii Ştefan Bănică jr. şi Fuego au avut o altercaţie dintr-un motiv infantil. Fuego, aflat cu anturajul său în ultimul rând al sălii, a deranjat în repetate rânduri spectacolul, cu chicoteli şi remarci obraznice, precum “Eu o cântam mai bine pe asta”, totul culminând cu Fuego apucându-se de cântat pe faţă şi mai lua şi dedicaţii.fuego_vs_banica_bataie.jpg

Martorii spun că Bănică s-a înfuriat că lumea îl aplauda mai tare pe Fuego şi el deja nu se mai auzea, aşa că s-a dat jos de pe scenă şi, înarmat cu un stativ de microfon, s-a dus către gaşca lui Fuego. “Ăştia au început să riposteze, că n-are tupeu să vină, că nu ştiu ce”, spune un martor din Sala Palatului.

Pe drum spre Fuego, Bănică a fost copleşit de numărul uriaş de babete şi bugetare, care l-au sugrumat cu sânii lor voluminoşi, acesta fiind publicul lui Bănică. Păruiala dintre cei doi a fost scurtă, pentru că niciunul nu dorea să-şi strice machiajul, aşa că a rămas să se bată cu pistoale cu apă, topless, la concertul lui Fuego de pe litoral, la vară.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 23.12.2019 19:36 Monden

National Cinematografic