Scandal la Sala Palatului. Concertul lui Bănică, întrerupt de Fuego, care cânta în ultimul rând

Încăierare la Sala Palatului, unde cântăreţii Ştefan Bănică jr. şi Fuego au avut o altercaţie dintr-un motiv infantil. Fuego, aflat cu anturajul său în ultimul rând al sălii, a deranjat în repetate rânduri spectacolul, cu chicoteli şi remarci obraznice, precum “Eu o cântam mai bine pe asta”, totul culminând cu Fuego apucându-se de cântat pe faţă şi mai lua şi dedicaţii.

Martorii spun că Bănică s-a înfuriat că lumea îl aplauda mai tare pe Fuego şi el deja nu se mai auzea, aşa că s-a dat jos de pe scenă şi, înarmat cu un stativ de microfon, s-a dus către gaşca lui Fuego. “Ăştia au început să riposteze, că n-are tupeu să vină, că nu ştiu ce”, spune un martor din Sala Palatului.

Pe drum spre Fuego, Bănică a fost copleşit de numărul uriaş de babete şi bugetare, care l-au sugrumat cu sânii lor voluminoşi, acesta fiind publicul lui Bănică. Păruiala dintre cei doi a fost scurtă, pentru că niciunul nu dorea să-şi strice machiajul, aşa că a rămas să se bată cu pistoale cu apă, topless, la concertul lui Fuego de pe litoral, la vară.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 decembrie 2019 17:36
Citește mai mult despre: Fuego

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult