Scandal la X Factor! Cheloo l-a bătut pe Dan Bittman pentru că fredona o piesă Holograf

Publicul emisiunii X Factor a urmărit scene de groază în cursul ediţiei de ieri, când rapperul Cheloo l-a atacat cu pumnii şi picioarele pe colegul său din juriu, Dan Bittman. Potrivit unor martori din platou, Bittman ar fi fredonat o piesă din repertoriul Holograf, aceasta fiind confundată de Cheloo cu o manea.

“Îmi cer scuze faţă de colegii mei că mi-am ieşit din fire”, a declarat Cheloo, “dar puteam să jur că Dan fredona o manea de proastă calitate. Era o piesă construită pe 3 acorduri banale, cu nişte versuri proaste şi siropoase, genul de melodie cu priză la oameni inculţi. N-aveam de unde să ştiu că e o piesă Holograf şi nu Salam sau Romeo Fantastick.”

Deşi s-a ales cu vânătăi serioase, Dan Bittman susţine că nu îl judecă pe Cheloo. “Mi se întâmplă des să fiu atacat de oameni convinşi că piesele mele sunt manele, până şi eu le încurc uneori. Dar există şi un aspect pozitiv: datorită acestei confuzii sunt invitat la foarte multe nunţi şi cumetrii ale interlopilor, care aruncă în trupa Holograf cu teancuri de bani.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
22 octombrie 2012 19:10

Alte articole

Vezi mai mult