Scandal! Remus Cernea a fost surprins de Ioana Stăniloiu uitându-se pe net la reţete cu crabi

Prietena lui Remus Cernea, Ioana Stăniloiu, a salvat în week-end patru crabi cumpărați de la supermarket de furia vreunei tigăi sau oale cu apă clocotită, dar marea ei victorie a fost umbrită de un inccident petrecut într-una din nopți. Ea l-a surprins pe Remus Cernea într-o ipostază scandaloasă: la calculator, uitându-se pe site-uri cu rețete de crabi.

”Nenorocitul, el probabil voia să gătească crabii pe care eu încercam să-i salvez”, s-a revoltat Ioana Stăniloiu. ”Mi-e și rușine să spun ce am găsit în istoricul browser-ului: poze cu mici, cu ceafă și cartofi prăjiți, animale la proțap și câte și mai câte monstruozități. Mi s-a făcut greață de la imagini, chiar am vomitat după. Și pe biroul lui am găsit și șervețele pline de ceva ce părea maioneză. Cred că nesimțitul a mâncat o șaorma cu de toate, deși mie mi-a spus că e vegan ca mine.”

Vegană convinsă, Ioana Stăniloiu nu a putut trece peste destrăbălarea lui Remus Cernea, așa că s-a despărțit deja de el. E inexplicabil însă faptul că Remus Cernea a fost surprins de prietenă în timp ce se uita pe net la site-uri interzise. Pentru că, să nu uităm, Remus Cernea a locuit cu părinții până la 38 de ani, deci are în spate aproape 30 de ani în care a făcut lucruri pe ascuns în casă și era de așteptat să fie mai vigilent.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
19 decembrie 2016 18:12

Alte articole

Vezi mai mult