Scandalos! Actorul belgian Van Damme a bătut cel mai mare urs din România!

Efectele ordonanței de ucidere a urșilor deja încep să se vadă. Actorul belgian Jean Claude Van Damme este în zona Tușnad, unde a bătut cel mai mare urs din România, folosind niște mănuși de cânepă înmuiate în smoală și în cioburi. Deși se recomandase eutanasierea, primarul localității a vrut să le ofere locuitorilor și un spectacol.

Inițial trebuia ca Van Damme să lupte cu ursul legat la ochi, ca în Sport Sângeros, dar după câteva lovituri de gheară și-a dat jos banda de pe ochi și a început să-i care ursului pumni și picioare, ca un ghiolban. Sătenii sunt dezamăgiți, pentru că Van Damme a refuzat să facă șpagatul între două scaune la birt, cum ar fi vrut ei.

Lupta dintre Van Damme și urși i-a interesat prea puțin pe sătenii din zonă, care au văzut că Van Damme venise însoțit de Tzancă Uraganu și Dani Mocanu, așa că au fugit să le ceară autografe și dedicații celebrilor maneliști.

”Bătăi din astea avem săptămânal în comună, n-are Van Damme ce să ne învețe. El luptă ca în anii 90, când era pe val. Păi ce bătaie e aia 10 minute? Acum o lună s-a bătut Fekete Laszlo cu un urs cu parii, de-am stat toți cu popcornul 4 ore să ne uităm la ei”, spune Kinga Tikva, din Tușnad.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 iulie 2021 09:50
Citește mai mult despre: bătaie urs van damme

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult