Unii români fac orice pentru a se îmbogăţi! Timp de câteva luni de zile, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Baloteşti a pătruns zilnic în incinta complexului Therme, unde sustrăgea apă din bazine pentru a o vinde ca "supă de om" unor triburi antropofage din Africa subsahariană, Madagascar şi Papua-Noua Guinee.

supa_de_om.jpg

"Tehnic, în zilele mai aglomerate chiar e un fel de supă de oameni acolo, iar dacă ceata lui 'Mbulu era dispusă să plătească bani grei pentru aşa ceva... Ce era să fac, să dau cu piciorul unei oportunităţi?", spune Decebal Popescu, dealerul de supă al canibalilor.

"Sincer, nu ne-ar fi deranjat în mod deosebit dacă doar scotea câţiva litri de apă. Era treaba lui ce făcea cu ea. Problema e că omul venea pe aici noapte de noapte ca să arunce în piscină cuburi Maggi şi leuştean. Mirosea ca la cantină în unele seri", se plânge Aurel, portar la Therme.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 01.08.2019 12:22 Monden

National Cinematografic