Scandalos! Boc i-a pus pe tinerii din fața lui să stea ciuci, ca să vadă și el scena

Mare amator de atenție, Emil Boc nu putea ocazia de a se afișa la Untold. Doar că de data asta a avut o pretenție complet deplasată: să stea în mijlocul mulțimii și să vadă și el scena. Cum nu s-a găsit nimeni care să-l ridice pe umeri, Emil Boc i-a pus pe tinerii din fața lui să stea ciuci o seară întreagă, ca să existe vizibilitate chiar și de la înălțimea lui.

Emil Boc spune c-a încercat inițial cu pantofii cu toc ai soției, dar din păcate aceștia nu l-au înălțat suficient ca să vadă scena, și abia apoi i-a rugat pe tineri să se așeze ciuci. „Nu e ca și cum nu mi-ar fi păsat de ei, dar efectiv altă soluție nu am avut. Cei care n-au stat niciodată într-o mulțime de uriași, să știe cum mă simt eu, să se abțină de la comentarii“, a reacționat primarul Clujului.

Emil Boc a fost foarte încântat la finalul festivalului, că s-a putut bucura și el de vedere spre scenă, dar bucuria i-a fost umbrită când a trebuit să plece spre casă. Cineva, probabil vreun glumeț, i-a furat roțile de la cărucior, așa că bietul primar al Clujului a trebui să meargă pe jos până acasă, nu împins cu căruciorul, cum se deplasează el în mod normal.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
8 august 2022 18:03
Citește mai mult despre: emil boc Untold

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult