Scandalos! Boc i-a pus pe tinerii din fața lui să stea ciuci, ca să vadă și el scena

Mare amator de atenție, Emil Boc nu putea ocazia de a se afișa la Untold. Doar că de data asta a avut o pretenție complet deplasată: să stea în mijlocul mulțimii și să vadă și el scena. Cum nu s-a găsit nimeni care să-l ridice pe umeri, Emil Boc i-a pus pe tinerii din fața lui să stea ciuci o seară întreagă, ca să existe vizibilitate chiar și de la înălțimea lui.

Emil Boc spune c-a încercat inițial cu pantofii cu toc ai soției, dar din păcate aceștia nu l-au înălțat suficient ca să vadă scena, și abia apoi i-a rugat pe tineri să se așeze ciuci. „Nu e ca și cum nu mi-ar fi păsat de ei, dar efectiv altă soluție nu am avut. Cei care n-au stat niciodată într-o mulțime de uriași, să știe cum mă simt eu, să se abțină de la comentarii“, a reacționat primarul Clujului.

Emil Boc a fost foarte încântat la finalul festivalului, că s-a putut bucura și el de vedere spre scenă, dar bucuria i-a fost umbrită când a trebuit să plece spre casă. Cineva, probabil vreun glumeț, i-a furat roțile de la cărucior, așa că bietul primar al Clujului a trebui să meargă pe jos până acasă, nu împins cu căruciorul, cum se deplasează el în mod normal.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 august 2022 18:03
Citește mai mult despre: emil boc Untold

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult