Scandalos. În 2022 Iohannis a făcut escală și la Dedulești, că voia doamna mici

Noi detalii scandaloase despre cum folosea Iohannis aeronavele de lux în scopuri personale. După ce presa a dezvăluit că Iohannis a făcut escală de 19 ori la Sibiu din 22 de zboruri, azi un pilot a declarat că anul trecut a fost nevoit să aterizeze la Dedulești, pentru că a avut doamna Carmen poftă de mici.

”Tocmai decolaserăm de la Sibiu, de unde o luasem pe doamna Carmen. Țin minte că bătea vântul destul de rău în ziua respectivă și doamnei, care de obicei i se văd genunchii, de data asta i se vedea până la jartieră. Doamna a cerut 4 mici mai făcuți, muștar, pâine și o pungă de semințe de dovleac, pentru că având strungăreață foarte mare dânsa nu poate sparge semințe de floare”, explică pilotul.

Zborul a costat mii de euro în plus pentru că damful de mici a intrat în tapițerie și a fost nevoie de o curățare mai intensivă. Din păcate, rochia doamnei Carmen s-a murdărit de muștar, așa că piloții au fost nevoiți să se întoarcă iar la Sibiu pentru ca prima doamnă a României să-și aleagă altă vestimentație. Întrucât noua rochie nu se potrivea cu pantofii, s-a mai făcut o escală suplimentară la Londra, ca să-și cumpere altă pereche, după care cuplul prezidențial a aterizat în sfârșit la Iași, destinația finală.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 martie 2023 12:51
Citește mai mult despre: avion carmen Dedulești iohannis mici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult