În timp ce mii de jandarmi şi pompieri intervin pentru a combate viitura, românii aşteaptă să fie salvaţi fără să ridice un deget! Imaginea zilei, care i-a înfuriat pe mii de internauţi după ce a fost postată pe Facebook, vine dintr-un mic cătun din pădurea Băneasa, Greenfield Residence, grav afectat de inundaţiile din ultimele zile.

inundatii_aperol_bogati.jpg
"Angajaţii ISU muncesc din greu, unii la ridicarea de diguri în jurul parcării, alţii la pomparea mâlului din piscină. În tot acest timp, zeci de persoane apte de muncă din localitate taie frunză la câini în lounge-ul sătesc, sorbind relaxaţi dintr-un Aperol spritz sau un Hugo", povesteşte Aurel Costică, şeful de post din Greenfield.

"Când e meci de snooker în sat, dau cu toţii năvală, dar în clipele astea grele, când e puhoiul până aproape de sala de fitness, n-ar pune umărul să care nişte saci de nisip. Nu ne mai facem bine, oameni buni", se plânge un consătean.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 02.07.2018 15:08 Monden

National Cinematografic