Scandalos! Într-un local din Mediaș carnea de om nu era ținută la rece, ci în cămară
Inspectorii ANPC au fost șocați să afle în ce condiții era ținută carnea de om într-un popular restaurant din Mediaș. În loc să fie ținută la rece, în frigidere speciale, carnea de om era lăsată în condiții improprii, la temperaturi ridicate, într-o cămară a restaurantului.
Șocul inspectorilor este cu atât mai mare cu cât restaurantul este extrem de apreciat de antropofagii medieșeni. În review-urile restaurantului apare constant expresia „cea mai bună carne de om din Mediaș” – iar când astfel de review-uri din din partea celei mai solide comunități de canibali din România, e ceva ce inspiră încredere.
Mai mult, inspectorii ANPC au găsit probleme și în alte localuri din Mediaș. La populara canibălărie din oraș oamenii erau păcăliți cu cinism, li se vindea carne porc pe post de carne om – adică un produs mult mai ieftin vândut la preț de delicatesă. Atât restaurantul, cât și canibălăria au fost închise până la remedierea problemelor, spre dezamăgirea antropofagilor locali.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.