Scandalos! Noul „Burlacul” recunoaşte că e heterosexual!

Moment şocant în showbiz-ul românesc! Noul „Burlacul” a fost prins pipăindu-le pe concurentele din emisiune fără nicio urmă de greaţă pe faţă. Pus în faţa evidenţei, el a recunoscut, spre oroarea producătorilor show-ului, că este strict heterosexual. Conducerea Antenei 1 se gândeşte acum să-l concedieze pentru că practic a dărâmat tot ce a construit Botezatu la această emisiune.

Producătorii spun că sunt dezamăgiţi de noul „Burlac”: „După ce am aflat orientarea sa sexuală ne-am dat seama că el a intrat în această emisiune cu un motiv personal, ca să cunoască femei, spre deosebire de Cătălin Botezatu, care a participat absolut dezinteresat, ca un autentic profesionist. Totuşi, încă mai sperăm că s-a declarat heterosexual doar din teribilism, ca să scandalizeze.”

Concurentele sunt şi ele speriate. „Să nu vorbesc cu păcat, dar mi s-a părut că am văzut o erecţie la el în timp ce noi eram la proba de strip-tease. A încercat să se scoată că era celularul, cheile, dar eu ştiu ce am văzut şi încep să mă tem că e atras de mine. La domnul Botezatu n-ai fi văzut aşa ceva, era un adevărat profesionist”, declară una dintre ele.

Cel mai indignat e însă fostul „Burlac”. „Şi bătut joc de munca mea, să-l ferească Sfântul să ne întâlnim undeva la coafor că-l ciufulesc de nu se vede”, a spus Cătălin Botezatu, gesticulând furios cu poşeta.

Scris de TNR
6 martie 2012 09:03

Alte articole

Vezi mai mult