Scandalos! O familie de români din Dolj își urăște copilul atât de tare încât i-a dat nume de ungur

Inconștiența unor părinți din Dolj i-a ruinat copilăria băiețelului lor. Lipsiți de inteligență, părinții au reacționat agresiv după ce copilul lor a făcut mai multe boacăne și au decis să-i schimbe numele, dându-i unul de ungur. Acum, pe bietul copil în cheamă István Ferenczi Moștenescu.

”Îl făcui în multe feluri, dar nu păru niciodată deranjat de jignirile mele”, a povestit părintele inconștient. ”Până îmi veni ideea să-i pun nume de ungur. Să-l vezi acum ce urât face când îl strig István Ferenczi. Și-l strigă așa toți colegii lui de clasă, de suferă toată ziua. Așa-i trebuie, să se învețe minte și să mă asculte când îi zic ceva.”

Și de parcă numele de ungur nu e suficient de traumatizant pentru cineva care locuiește în Oltenia, părinții bietului copil îl și îmbracă în costum tradițional maghiar ori de câte ori au ocazia. Ba chiar i-au adus și un profesor de maghiară din Covasna, ca să-l mediteze acasă. Și, cu toate acestea, protecția copilului nu ia nici o măsură, motivând că ei, în Oltenia, nu se ocupă de unguri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 decembrie 2015 14:12
Citește mai mult despre: Oltenia ungur

Alte articole

Vezi mai mult