Scandalos! Tudor Chirilă, surprins în timp ce ţinea o bere în mână şi nu o bea!

Fostul solist al formaţiei Vama Veche a fost surprins azi într-o ipostază absolut jenantă! Paparazzi unui cunoscut tabloid l-au fotografiat pe Tudor Chirilă în vreme ce ţinea o bere în mână, dar nu o bea, spre imensa dezamăgire a fanilor săi. „Ne-a înşelat aşteptările”, spune una dintre milioanele de tinere care îl venerează pe Tudor Chirilă, „credeam că e singurul artist sincer de la noi, dar iată că şi el face comerţ, îşi prostitueată arta.”

Chirilă a încercat să se apere, explicând că a vrut doar să experimenteze cu un nou trend artistic şi să sfideze clişeele, dar chiar şi apropiaţii săi spun că în ultima vreme l-au surprins de mai multe ori ţinând o bere în mână fără să o bea. Voci din anturajul artistului susţin că „i s-a urcat celebritatea la cap”.

Chiar şi liderul PNL Crin Antonescu a spus, după vizionarea imaginilor scandaloase, că nu îl mai consideră pe Tudor Chirilă un model şi că de acum înainte reperul său moral este Tudor Sişu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
1 mai 2012 13:05

Alte articole

Vezi mai mult