Scandalos! Un bărbat a primit piure în loc de cartofi prăjiți în meniul Big Mac

Criza cartofilor prăjiți din restaurantele McDonald’s din Japonia atinge cote dramatice. Un caz halucinant, care l-ar înspăimânta și pe cel mai puternic om al planetei, tocmai s-a petrecut într-un restaurant din Tokyo. Un bărbat care și-a cumpărat un meniu Big Mac a rămas încremenit – și scârbit, totodată – când a văzut că a primit piure în loc de cartofi prăjiți.

„Prima dată nici n-am știu ce e chestia aia ca o pastă“, a povestit victima. „A trebui să întreb și așa am aflat că ar fi vorba de piure, un produs care se obține prin batjocorirea cartofului, că altfel nu pot să spun. În loc să fie tăiat frumos și prăjit în ulei încins, cartoful este fiert și făcut pastă. N-am înțeles însă de ce ai face asta.“

Șefii de la McDonald’s au însă o explicație perfect logică pentru înlocuirea cartofilor prăjiți cu piure. Ei spun că actuala criză a cartofilor cu care se confruntă lanțul de restaurante în Japonia nu avea altă soluție. „Trebuia să găsim o metodă prin care să păstrăm cartoful în meniu, dar cererea pentru el să scadă dramatic și asta este cea mai eficientă. Nimeni nu cere porție mare de piure“, au explicat aceștia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
29 decembrie 2021 14:31
Citește mai mult despre: cartofi prăjiţi McDonalds

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult