Scandalul Pleșu dominat de mari întrebări: De ce tace Ricky Dandel?

În timp ce artiștii sacri ai țării cum ar fi Dida Drăgan, Aurelian Daminescu sau Angela Similea au sărit imediat în apărarea actorului Radu Beligan, atacat josnic de Andrei Pleșu, există și artiști care au păstrat o tăcere suspectă. Cel mai țipător la ochi este cazul solistului Ricky Dandel, al cărui nume nu se află printre cei care au semnat pentru apărarea lui Radu Beligan.

Un adevărat obelisc al muzicii ușoare românești, solist și cantautor deosebit de talentat, autorul unor șlagăre nemuritoare, Ricky Dandel a ieșit de bună voie din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani și a refuzat, constant, să se implice în viața socială a țării. Acesta a fost acuzat de mai multe voci din lumea artistică de nepartizanat.

O altă absență stranie de pe listă este cea a cuplului Dana Bartzer – Dan Crainerman care, și ei, se pare că au uitat ce a făcut țara aceasta pentru ei. Aceștia se alătură altor trădători cum ar fi Mihai Pocorschi, Marian Nistor sau Nelu Dumitrescu.

O atitudine decentă a avut Gheroghe Gheorghiu care, în timpul unui concert, a îndemnat la calm și decență. „Dacă dragoste nu e, nimic nu e”.

Scris de Ef
23 septembrie 2014 14:09
Citește mai mult despre: Plesu Radu Beligan Ricky Dandel

Alte articole

Vezi mai mult