Scărlătescu a atacat aseară un concurent care a gătit un borș rusesc

Sancțiunile aduse Rusiei izbucnesc de oriunde se poate, pentru că Putin trebuie să înțeleagă că nu există cale de scăpare din beleaua în care s-a băgat când a invadat o țară democratică. Chiar ieri seară cunoscutul chef Scărlătescu de la televizor a atacat un concurent care a gătit un borș rusesc.

Acesta a remarcat indiferența concurentului, care nici măcar nu s-a gândit la culoarea borșului, sângerie, care aduce aminte de sângele vărsat de zeci, poate sute de mii, de nevinovați aflați sub asediul dementului de putin. Fapta este cu atât mai gravă încât, cu mici modificări, borșul rusesc se putea transforma într-o ciorbă inofensivă, de care să se bucure toată lumea.

„Tot ce trebuia să facă e să înlocuiască sfecla roșie cu altceva. Ce-avea dac folosea țelină, nimeni n-ar fi sezizat diferența și totul ar fi fost în regulă”. În aceeași emisiune chef Scărlătescu l-a felicitat totuși pe concurentul care a gătit o porție de mici, care sunt conform standardelor NATO și un simbol al democrației, întrucât micii sunt savurați deopotrivă și de bogați și de săraci, și de cei slabi dar și de cei puternici.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
4 martie 2022 08:46
Citește mai mult despre: bors scarlatescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult