Scărlătescu a slăbit enorm renunțând la un singur fel de mâncare: porcii întregi

78 de kg! Atât a slăbit bucătarul de televiziune Cătălin Scărlătescu, după ce a renunțat la un singur fel de mâncare din dieta sa: porcii întregi, pe care îi consuma la micul dejun, prânz și cină. Scărlătescu a realizat că pe lângă porcii întregi el mânca și multă pâine sau alți carbohidrați. Mânca atât de multă pâine alături de porcii întregi, încât la brutărie dacă îl vedea lumea la coadă ceilalți ziceau: ”Hai să mergem, că Scărlătescu ia toată pâinea, n-are sens să mai stăm”.

Trucurile nu au mers. Degeaba a înlocuit ceaunul de cartofi prăjiți cu wedges. Porcul parcă își pierdea gustul. A încercat să-l mănânce cu orez, dar se constipa: ”N-aveți idee cum e să fii constipat după ce ai mâncat 2 porci de câte 130 de kg. Împingi ca Sergio Ramos în careu”, a declarat Scărlătescu.

O perioadă Scărlătescu trecuse pe dieta keto, adică eliminase carbohidrații aproape complet, dar nu a durat mult, pentru că Scărlătescu s-a declarat învins: „Chiar și mie îmi era greu să mănânc 30 kg de slănină goală, fără măcar o lipie, ceva, sau un butoi de murături”, spune chef Scărlătescu.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
21 martie 2022 14:13
Citește mai mult despre: grăsime porci Scărlătescu slăbit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult