Scârţarul nepereche! Mihai Eminescu nu dă de băut nici anul ăsta de ziua lui

Românii s-au cam săturat de atitudinea din ultima vreme a poetului național Mihai Eminescu, sărbătorit în aceste zile. Deși se fac 170 de ani de la nașterea acestuia, poetul nepereche încă n-a dat nimănui de băut de ziua lui, cu toate că apropouri s-au făcut.

„Adică, ce să înțelegem și noi? L-am tot felicitat, i-am zis La mulți ani, i-am luat cadouri peste cadouri, pentru numele lui Dumnezeu, am numit străzi și comune după el și și i-am făcut statui, ce pana mea mai vrea? Nu e cazul să se simtă și el să aducă o ladă de bere la băieți și-o găleată cu vinuri în gheață?”, a declarat președintele literaturii române, domnul Nicolae Manolescu.

Numeroși români au început să-și pună întrebări cu privire la această atitudine arogantă a lui Mihai Eminescu și dacă nu cumva ar fi mai bine să-l alegem poet național pe Nichita Stănescu, că ăla era băiat de comitet. „Nichita dă de băut și acum deși e mort de câteva decenii. Într-o seară l-a vizitat sub formă de stafie pe Ștefan Agopian și a băut cu el până dimineața, după care l-au trolat pe Sever Voinescu pe Facebook până a înebunit ăla, că ăla se ia foarte în serios”, a declarat o sursă din lumea intelectualității românești.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

15 ianuarie 2020 10:53
Citește mai mult despre: eminescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult