Scene de groază în Ikea. Valeriu Zgonea şi-a făcut nevoile în baia din showroom

Momente cumplite în magazinul Ikea din Bucureşti, unde preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi-a făcut nevoile într-una din băile din showroom.

„Eram pe tură la etaj. Din momentul în care l-am văzut pe Zgonea intrând am ştiut că se va întâmpla o manţogărie, pentru că are o faţă de ţăran. Temerile mele s-au adeverit. S-a simţit un miros insuportabil în zona mobilei de baie. Când am ajuns era deja prea târziu”, susţine Mioara Papuc, angajat Ikea.

În loc să-şi ceară scuze, se pare că Valeriu Zgonea a făcut şi un mic scandal, acuzând angajaţii de la curăţenie că nu au pus hârtie igienică şi că a fost nevoit să se şteargă cu o cuvertură Penningblad dintr-o încăpere adiacentă.

„Bazinul toaletei nu avea apă, era defect. Nu curgea apă la robinet, era jalnic. Plus că nici nu prea aveai intimitate, zeci de oameni tot dădeau la o parte draperia şi se uitau prin baie, fără niciun respect pentru un om aflat într-o urgenţă fiziologică”, acuză preşedintele Camerei Deputaţilor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
25 octombrie 2013 07:10

Alte articole

Vezi mai mult