Deşi nu te-ai aştepta la asta de la nişte speculanţi fără scrupule, vânzătorii de costume de Halloween trag un semnal de alarmă! Aceştia ne recomandă să evităm costumele de schelet, pentru că riscăm să fim pupaţi, ziua în amiaza mare, de zeci de femei în vârstă.

costum_schelet_moaste.jpg
"Costumul ăsta de schelet e cel mai periculos. Nu doar că arăţi exact ca moaştele Sf. Paraschiva, mai şi umbli şi vorbeşti, ceea ce pentru unii echivalează cu o minune. Garantat, vei atrage o coadă de babe dacă îl porţi o oră-două prin oraş", spune Geani Cocor, proprietarul magazinului de costume horror Costume Horror SRL.

"M-am dus la party într-un club din Berceni în costumul ăsta cu ciolane. Cât am ieşit la ţigară, cred că m-au pupat toate mămăiţele din cartier. Unele dintre ele franţuzeşte", recunoaşte un client.

"Sigur, unora le place să fie pupaţi din senin de nişte doamne în etate. Cine suntem noi să judecăm?", adaugă vânzătorul de costume.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 31.10.2019 17:27 Monden

National Cinematografic