Schimbare neaşteptată: 11 ţări din estul Europei vor fi reprezentate la Eurovision de trupa TATU

Deşi iniţial aveau alte planuri, 11 ţări din estul Europei ar putea fi reprezentate la Eurovision de trupa TATU! Astfel a afirmat, într-o conferinţă recentă de presă, preşedintele rus Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin spune că nu îşi explică decizia bruscă pe care „o vor lua foarte curând” Moldova, Ucraina, România şi alte câteva state est-europene, dar că se simte măgulit.

„E de-a dreptul flatant pentru mama Rusia să afle că atâtea ţări prietene vor alege, nesilite de nimeni, să fie reprezentate la Copenhaga de TATU”, a spus preşedintele rus, promiţând că rusoaicele nu vor dezamăgi din punct de vedere coregrafic, muzical sau geostrategic, iar melomanii din regiune se vor bucura şi la iarnă de gaz natural.

„Balşoi punctaj, tovarăşi!”, şi-a încurajat Putin actualii şi viitorii sateliţi. „Puţine state burgheze, reprezentante ale societăţii capitaliste în descompunere, vor mai avea curajul, sau opţiunea, să voteze pentru altcineva la Moscovision. Pardon, Eurovision”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
28 aprilie 2014 03:04

Alte articole

Vezi mai mult