Schimbări de nume în capitala cocalarilor, Cluj-Napoca: Rareș Mondialu și Nelson Bogdan

Clujenii se mint singuri când spun despre urbea lor că e o veritabilă capitală europeană a tineretului. Trebuie să fii incredibil de naiv sau rău intenționat ca să nu sesizi că orașul de pe Someș este, înainte de toate, adevărata capitală autohtonă a cocalarilor.

Recent, doi dintre cei mai de seamă cocalari dați României de fostul oraș unguresc, fenomenalii Nelson Mondialu și Rareș Bogdan, au decis să facă schimb de nume, ca să-și asigure astfel prezența în tabloide și să-și crescă notorietatea.

”Simt că am evoluat suficient în ultimul an încât să devin un fenomen mondial”, spune fostul Rareș Bogdan, actual Rareș Mondialu. ”Mai ales că sunt singurul cocalar autentic care are o emisiune zilnică pe un post de știri. Nimeni nu-mi poate contesta valoarea, dovadă faptul că Nelson a acceptat imediat să facem schimb de nume.”

”Până să apară Rareș, nici nu bănuiam că Bogdan e un nume atât de potrivit pentru un cocalar”, s-a entuziasmat Nelson Bogdan (ex-Mondialu).

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 iunie 2015 14:06

Alte articole

Vezi mai mult