Schimbări în lumea circului! Clovnii vor fi înlocuiți cu hipsteri

Lumea circului nu va mai fi niciodată la fel. Începută sub forma unui program experimental, înlocuirea clovnilor cu hipsteri a avut un succesc răsunător, astfel că aproape toate circurile au renunțat deja complet la clovni, preferând în locul lor hipsteri. Cererea de bilete pentru spectacolele de circ efectiv a explodat.

”Mulți oameni spun că nu au râs în viața lor atât de bine. Vremea clovnilor a trecut, hipsterii sunt cei pe seama cărora se râde acum”, a spus un director de circ. Deși clovnilor li s-a propus să devină hipsteri ca să-și salveze locul de muncă, majoritatea au refuzat. ”Sunt totuși un clovn, am și eu mândria mea, nu pot să mă îmbrac chiar oricum. Nu aș putea niciodată să mă îmbrac ca un hipster, doar ca să-mi păstrez locul de muncă”, spune un clovn ajuns șomer.

Clovnii nu sunt însă singurii care nu văd cu ochi buni prezența hipsterilor în cadrul spectacolelor de circ. Urșii și maimuțele care distrează lumea mergând pe bicicletă, de exemplu, se tem că vor fi înlocuiți, la rândul lor, cu hipsteri care merg pe bicicletă. Și nici caii nu stau tocmai relaxați, de frică că hipsterii vor lansa tot felul de cauze, prin care vor încerca să-i deporteze în sălbăticie.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
16 iunie 2013 09:31

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult