Schimbări la Radio Zu! Buzdu şi Morar, înlocuiţi cu unii mai hazlii şi mai actuali: Stela şi Arşinel

Cei doi comici vor încheia contractul cu radio-ul deținut de trustul Intact la finalul acestei luni și, se pare, acesta nu va fi reînnoit. Reprezentanții radio-ului sunt deja în discuții pentru a aduce o nouă echipă de prezentatori, care să ofere un suflu nou cunoscutului matinal. Preferați ar fi Stela și Arșinel, care au și experiență în umor și formează o echipă de mai bine de 50 de ani.

Principalul atu al celor doi ar fi faptul că glumele lor sunt mai actuale și mai puțin lipsite de haz. În plus, întrucât duc umorul pe cele mai înalte culmi ale hazului, nu apelează la glume de autobază, așa cum fac acum Buzdugan și Morar. „Un alt avantaj este că Stela și Arșinel nu o să fure glume de pe internet, în primul rând că nu știu ce-i ăla și în al doilea rând că Arșinel dacă tot e să fure preferă să fure de la stat o pensie sau un rinichi de la cineva care chiar l-ar merita”, a mărturisit o sursă din interiorul trustului.

Cei doi vor umple matinalul cu cupletele care i-au făcut celebri dar au anunțat că vor schimba și playlistul astfel încât să cuprindă mai multe piese cu artiști expirați cum ar fi Marina Voica, Eva Kiss sau Cristi Minculescu și Iris.

Scris de Ef
12 ianuarie 2016 16:01
Citește mai mult despre: arsinel buzdu morar stela

Alte articole

Vezi mai mult