Școala altfel în școala vieții! O clasă de gimnaziu din București a avut parte de o experiență cu totul specială în timpul săptămânii Școala Altfel. Copiii au fost duși de dirigintă să-și viziteze tatăl, pe Cristi Borcea, în penitenciarul Jilava. Clasa VII B nu este singura clasă de fraţi Borcea din Şcoala Generală 42, în care mai există o clasă III C tot cu descendenţi de-ai virilului interlop. Aceştia îşi vor vizita tatăl peste câţiva ani, că acum sunt prea mici.scoala_altfel_borcea.jpg

Din păcate, au fost și incidente în timpul vizitei. Cele două profesoare care însoțeau copiii lui Borcea, precum și diriginta, au rămas gravide. Există surse care spun că și șoferița microbuzului care ar fi transportat copiii ar fi de asemenea însărcinată, dar încă se așteaptă testul.

"Deținutul Borcea s-a purtat exemplar. I-a învățat pe copii niște scheme financiare și a manifestat o atenție deosebită față de fiecare copil în parte. Nu doar că îi știe pe toți după nume, dar știe chiar și cine e mama fiecăruia, o reușită remarcabilă pentru un om cu sute de copii”, explică Otilia Lungu, purtător de cuvânt la Jilava, însărcinată și ea cu Borcea.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 30.05.2017 15:02 Monden

National Cinematografic