Şcoala altfel. Pentru că la Antipa era coadă, învăţătoarea i-a dus pe copii să-l vadă pe Viorel Lis

O posibilă dezamăgire pentru o întreagă clasă a fost transformată într-o mega distracţie de o învăţătoare isteaţă. Pentru că la Muzeul Antipa era o coadă foarte mare, fiindcă toate clasele s-au dus acolo în Săptămâna Şcoala Altfel, învăţătoarea Mioara P. a luat copiii şi i-a dus la un salon de păcănele din zona Pieţii Gemeni(Fostă Galaţi), unde copiii au putut vedea o fosilă vie: pe Viorel Lis!

Învăţătoarea le-a arătat copiilor comportamentul lui Lis în mediul său natural. Le-a spus că el e pe cale de dispariţie şi că dacă îl văd prin oraş nu trebuie să-l întărâte, că poate sare la ei: “Vă bagă în sac şi vă duce la Măruţă!”, le-a spus învăţătoarea copiilor.

Unii copii au vrut să-l mângâie, dar din fericire învăţătoarea i-a oprit la timp şi le-a explicat că mai bine să nu-l atingă, să nu ia râie, sau botulism de la Oana, femela cu care Viorel Lis se împerechează uneori la televizor.

Copiii au fost încântaţi şi au zis că parcă s-au uitat la o combinaţie de Animal Planet şi History Channel: “A fost mult mai tare decât la Antipa, unde sunt numai animale împăiate. Ăsta era viu şi chiar fuma!”, povesteşte Victoraş T, elev care l-a văzut pe Lis.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
21 aprilie 2016 15:04
Citește mai mult despre: elevi pacanele Şcoala Altfel viorel lis

Alte articole

Vezi mai mult