Şcoli închise! 50.000 de copii, abandonaţi în locul de joacă Ikea, cu un bilet: “Vin imediat”

Ce să faci cu ei? Nu poţi să-i iei cu tine la muncă, aşa că trebuie să te descurci cumva. Exact asta le-a trecut prin cap miilor de bucureşteni care s-au trezit dintr-o dată că trebuie să stea cu copilul, şcolile fiind închise. Cei mai ghinionişti sunt cei care nu dispun nici de bunici, nici de mătuşi în vârstă şi trebuie să improvizeze: i-au dus la Ikea, în locul de joacă, şi i-au lăsat acolo!

Pentru că restaurantul Ikea e închis, mulţi taţi care au bătut drumul până la Ikea să lase copilul acolo n-au putut nici să mănânce o masă caldă.

Încă de la deschidere, în Ikea se auzeau în boxe anunţuri exasperate de genul “Părinţii copilului Tudor, îmbrăcat cu polar albastru, care încearcă să demonteze stâlpul de susţinere al toboganului, sunt rugaţi să se prezinte la locul de joacă”. Surse din magazinul Ikea susţin că unii părinţi s-au organizat pe Facebook, au făcut un grup şi au dus toţi copiii cu un autocar şi i-au lăsat acolo, cu un rucsac cu apă, o banană, un iaurt şi doi pamperşi, “just in case”.

“Copiii au câte un bileţel prins în piept cu un capsator, semn că părinţii sunt corporatişti de prin Pipera. Pe bileţel scrie «Vin imediat» şi un număr de telefon. Când sunăm, ne închid şi ne dau reply prin SMS cu textul: «Sunt într-o şedinţă, vă sun eu»”,explică Violeta, angajată Ikea. Aceasta spune că la un moment dat copiii nu au mai putut fi stăpâniţi şi au dat iama în fast-food, devorând zeci de mii de hotdogi, ca o armată de lăcuste urlătoare.

Scris de Ionut
18 ianuarie 2016 13:01
Citește mai mult despre: copii ikea şcoli închise

Alte articole

Vezi mai mult