Scooby Doo și echipa sa anchetează la Bran petrecerea fantomă a lui Musk

Departamentul de Stat al SUA a anunțat că a autorizat la începtul acestei săptămâni o anchetă specială la Castelul Bran pentru a lămuri misterul prezenței lui Elon Musk acolo. Secretarul Anthony Blinken a precizat că investigatorii americani vor coopera cu autoritățile române în desfășurarea anchetei.

Paparazzi de la Mediaflux.ro au surprins venirea în țară, de data aceasta mai discret, cu un microbuz, a lui Scooby Doo, Shaggy, Fred, Wilma și Daphne. Aceștia au fost cazați la pensiunea Hanna-Barbera Munților din Bran, unde au cerut un meniu special de Scooby Snacks în coajă de brad.

„Experiența noastră în fantome, minciuni, vrăjeli și oameni care nu sunt ceea ce par a fi ne dă încredere în rezolvarea acestui mister. Colega mea Velma este chiar entuziasmată de subiect, mărturisindu-mi Jinkies! cu puțin timp înainte de a veni aici”, a declarat Fred, liderul informal al echipei de anchetatori. Nu toată lumea este atât de încrezătoare însă, Shaggy răspunzând întrebărilor presei doar cu „Zoinks, Scoob!”

TNR a confirmat venirea lui Scooby Doo la Bran verificând mai multe surse din presa națională.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

1 noiembrie 2022 10:47
Citește mai mult despre: Bran desene animate scooby doo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult