Aparent, e nevoie de tot mai puține cuvinte pentru ca o scrisoare să devină virală. Dacă până acum o astfel de scrisoare avea nevoie de câteva sute, dacă nu mii de cuvinte, un bucureștean a reușit să devină viral cu fix cinci cuvinte. Scrisoarea lui către prieteni și familie, cu textul ”Bă, nu mă mai întorc!”, a devenit mai virală chiar și decât ultimele postări ale lui Tudor Chirilă sau Marian Godină.

targ_craciun_cluj.jpg Se pare că bucureșteanul plecase la Cluj pentru doar câteva ore, dar cele câteva ore au fost suficiente ca să-l convingă că nu merită să se mai întoarcă în București. Ba, spun prietenii lui, acum nu-i vine să creadă că a fost atât de prost încât n-a lăsat Bucureștiul pentru Cluj încă de acum doi ani, de când a ajuns Firea primar și era absolut clară involuția Capitalei.

Decebal Popescu, singurul specialist social media din România, spune că nu trebuie să surprindă pe nimeni faptul că o scrisoare atât de scurtă a devenit virală. ”Nu e ca și cum ar trebui să explice de ce preferă să rămână acolo, chiar nu era nevoie de mai multe cuvinte. Explicații ar trebui să dea dacă ar fi tâmpit și s-ar întoarce, nu pentru că rămâne acolo”, a explicat specialistul.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Calin | Thursday, 29.11.2018 14:11 Monden

National Cinematografic