Scrisoarea virală a unui bucureștean ajuns în Cluj: ”Bă, nu mă mai întorc!”

Aparent, e nevoie de tot mai puține cuvinte pentru ca o scrisoare să devină virală. Dacă până acum o astfel de scrisoare avea nevoie de câteva sute, dacă nu mii de cuvinte, un bucureștean a reușit să devină viral cu fix cinci cuvinte. Scrisoarea lui către prieteni și familie, cu textul ”Bă, nu mă mai întorc!”, a devenit mai virală chiar și decât ultimele postări ale lui Tudor Chirilă sau Marian Godină.

Se pare că bucureșteanul plecase la Cluj pentru doar câteva ore, dar cele câteva ore au fost suficiente ca să-l convingă că nu merită să se mai întoarcă în București. Ba, spun prietenii lui, acum nu-i vine să creadă că a fost atât de prost încât n-a lăsat Bucureștiul pentru Cluj încă de acum câțiva ani, de când a ajuns Gabi Firea primar și era absolut clară involuția Capitalei.

Decebal Popescu, singurul specialist social media din România, spune că nu trebuie să surprindă pe nimeni faptul că o scrisoare atât de scurtă a devenit virală. ”Nu e ca și cum ar trebui să explice de ce preferă să rămână acolo, chiar nu era nevoie de mai multe cuvinte. Explicații ar trebui să dea dacă ar fi tâmpit și s-ar întoarce, nu pentru că rămâne acolo”, a explicat specialistul.

Scris de Calin
29 noiembrie 2018 15:11
Citește mai mult despre: Bucuresti cluj

Alte articole

Vezi mai mult