Scutul de la Deveselu, pur defensiv. Îi apără pe americani de bețivii din comună

Veşti bune pentru Rusia: scutul de la Deveselu chiar nu reprezintă nicio ameninţare! Armata americană a publicat documente care indică fără pic de echivoc rolul scutului de la Deveselu: de a-i apăra pe soldaţii staţionaţi acolo de beţivii din comună, care îi hărţuiesc de câte ori au ocazia.

„Nu e ca şi cum ne-am simţi ameninţaţi fizic, dar sunt foarte enervanţi. Sunt cantonat de doi ani la Deveselu şi încă nu pot să trec prin faţa birtului fără să se ia unul de mine, ba că ta-su a aşteptat americanii 50 de ani, ba că să-i dau o ţigară, ba că maică-mea e aşa şi pe dincolo. Alţii, din contră, vin să te ia în braţe, să te pupe, să-ţi dea de băut. Înainte să instalăm scutul abia puteam să dormim noaptea, că veneau să ne cânte la geam”, mărturiseşte colonelul Frank Furter.

„De-aia i se şi spune uneori scut antirachetă. Nea Ilie din capul satului, de exemplu, după trei-patru sute de vodcă e rachetă. Nu vrei să fii în preajma lui când se face rachetă”, explică sublocotenentul James Woodman, vicelustruitor de scut. „Alteori serveşte ca scut antimaimuţă, scut antirangă, scut antimuci, depinde care cum se matoleşte pe-aici.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 februarie 2022 13:12
Citește mai mult despre: betivi Deveselu scut

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult