Scuza perfectă! Bărbaţii dau vina pe cutremure când fac pipi pe colacul de la veceu

După ani întregi în care ofereau scuze penibile iubitelor când umpleau de urină colacul de la veceu, bărbaţii au găsit în sfârşit scuza perfectă: aruncă vina pe cutremurele resimţite în ultima vreme în România. “Recunosc, până acum făceam pipi intenţionat pe colac, că sunt bărbat, aşa e normal. Acum, cu atâtea cutremure, şi dacă, prin absurd, încerc cu tot dinadinsul să nimeresc gaura, tot nu pot. Mă zdruncină seismele şi cea mai mare parte din urină ajunge pe colac şi pe pereţi. Chiar nu e vina mea”, spune Denis P.

Unii bărbaţi au încercat metode drastice, pentru a fi siguri că nu dau pe lângă. “Eu am ascultat sfatul iubitei mele, care m-a ameninţat cu tigaia, şi m-am aşezat jos când am făcut pipi, ca să fiu sigur că nimeresc. De unde? Tocmai atunci s-a pornit un cutremur puternic şi m-am trezit într-o baltă de urină”, povesteşte Victor R.

Singurul bărbat din România care nu se confruntă cu această problemă este Gheorghe Mărmureanu. “Datorită faptului că pot prezice cutremurele la secundă, ştiu exact când să urinez, astfel încât să nu dau pe lângă. Colacul meu este atât de curat, că poţi mânca de pe el”, a declarat acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
8 octombrie 2013 03:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult