“Ştiu că am promis, dar am un credit în franci elveţieni şi mă distruge rata, nu mai am bani nici să plătesc întreţinerea”. Aceasta e scuza tipică aleasă de milioane de români, care profită în mod fraudulos de criza francilor elveţieni, pentru a se eschiva de la a da de băut.barbati_la_bere_franci.jpg

“E momentul ca BNR să intervină şi să facă publică lista celor cu credite în franci elveţieni, ca să se ştie clar cine are probleme, şi cine e pur şi simplu manţogar”, susţine Decebal Popescu.

Foarte mulţi români profită de această situaţie, pretinzând că au credite în franci elveţieni şi beneficiind de sex de milă de la colege, sau sporindu-şi şansele la măriri de salariu. În plus, aceştia beau mult mai mult decât de obicei, pentru că prietenii naivi le dau de băut, iar când vine nota de plată la bar, aceşti indivizi scot “ca din greşeală” desfăşurătorul cu rate, iar chelnerii îi aduc bacşişul înapoi.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Friday, 16.01.2015 21:02 Monden

National Cinematografic