Se anunţă cea mai grea iarnă din istorie. 80% din români îşi vor petrece sărbătorile cu socrii

Site-urile de pe internet au avut dreptate! Institutul Național de Statistică vine să confirme ceea ce știam deja, că anul acesta va fi una din cele mai grele ierni din istorie. Din cauza sărăciei aproape 80% din români își vor petrece sărbătorile de iarnă cu socrii.

„Este cel mai uncool să îți faci sărbătorile cu părinții partenerului tău. Măcar de ai fi cu ai tăi, atunci poți să faci un selfie cu mama ta și să pretinzi că o iubești, că doar ea știe să facă sarmalele bune și ciorba corectă, ca la Moldova. Dar cu socrii ce să faci? Doamne ferește, stai câteva ore cu oamenii ăia în cameră și ajungi să vorbești cu ei, că se termină bateria la telefon”, declară Aurel Constantin, un român care nu are bani de concedii nici în Cuba nici în Bușteni.

Alte semne că va fi o iarnă grea sunt cele referitoare la indicele național de murături. Pentru prima oară după 1950, de când se măsoară acest lucru, indicele de murături a scăzut sub 0,8 borcane de castraveți pe cap de locuitor. Asta înseamnă că trei sferturi din familiile românești nu vor avea un borcan întreg de castraveți să se dreagă după Crăciun și Revelion și abia de le va ajunge pentru o salată de beouf.

Scris de Ef
6 octombrie 2016 16:10
Citește mai mult despre: iarna socri

Alte articole

Vezi mai mult