Se caută 800 de bărbați ca să joace în filmul autobiografic al Madonnei

Cântăreața de muzică Madonna a anunțat că va scrie și va regiza un film autobiografic, bazat pe viața sa, fiind ajutată în acest demers de laureata premiului Oscar, Diablo Cody. Scenariul este aproape gata iar preproducția a început cu castingul.

Pentru început trebuie selectați cei 800 de bărbați care vor juca rolululile masculine din film, producătorii specificând că cel puțin 10% dintre aceștia trebuie să fie actori de culoare, pentru că Madonna a fost tot timpul pentru incluziunea socială. Filmul va relata viața artistei de la primul bărbat până la ultimul dansator, explicând cum a reușit ea să fie regina muzicii pop prin sexualizare și inuendo și cât de importantă este această lecție de viață pentru artiste mai tinere, cum ar fi Lady Gaga sau Beyonce.

Milioane de femei din toată lumea vor putea să cunoască și admire un astfel de model de succes și cum poți reuși ca femeie într-o lume dominată de bărbați. Tot ce trebuie să faci e să arăți suficient de mult decolteu, să te prefaci Marlyn Monroe când e cazul sau Morticia Addams când te ajunge vârsta din urmă și poate și un pupic cu alte lesbiane fake nu strică la un concert. Viva muzica!

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 septembrie 2020 11:09
Citește mai mult despre: film Madonna

Alte articole

Vezi mai mult