Se întâmplă în România! Unui tânăr i-a murit după ce a fost plimbat de medici din bordel în bordel

Deşi unul din princiile fundamentale ale medicinei este să previi şi nu să combaţi, pentru un român privat de sex a fost prea târziu. Acestuia i-a murit erecţia după ce a fost plimbat din bordel în bordel, din cauza nepăsării medicilor.

Potrivit prietenilor, bărbatul nu mai făcuse sex de peste 4 ani, iar ieri acesta avea o erecţie fenomenală. Cu toate că a sunat la ambulanţă, echipajul de urgenţă a venit abia după 45 de minute. La fel ca în secolul XIX, ambulanţa era lipsită de orice fel de aparatură, echipajul fiind nevoit să-l masturbeze manual timp de 30 de minute.

„Cu toată intervenţia celor de pe ambulanţă, erecţia nu a dispărut şi am decis să-l ducem de urgenţă la un bordel”, povesteşte Decebal Popescu, unul din prietenii tânărului.

Prietenii care l-au însoţit relatează experienţa de coşmar din bordelurile româneşti:

„În bordel dacă nu scoţi imediat banii, nu te bagă nimeni în seamă. Curvele, dacă nu le dai şpagă, nici nu se uită la tine. Noi am spus că e o urgenţă, că dacă nu-l rezolvă nimeni îi moare, dar n-a fost chip să te înţelegi. Ţi-o lasă să moară cu zile, e un sistem orientat exclusiv către profit, nicidecum către alinarea suferinţei oamenilor”, susţine Decebal Popescu.

Acesta relatează că după ce a fost plimbat pe la 5 bordeluri, în cele din urmă erecţia tânărului a murit, spre disperarea acestuia.

„Ne uitam toţi cum i se stinge văzând cu ochii, pe holul acela insalubru al Bordelului Universitar”, declară printre lacrimi unul din prietenii tânărului.

Povestea tânărului ar putea fi ecranizată curând de unul din regizorii români, pentru ca dezastrul şi hoţia din bordelurile româneşti să fie arătate lumii întregi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
27 octombrie 2012 15:10

Alte articole

Vezi mai mult