Se lansează TVR Superbet, unde se vor da exclusiv reclame la pariuri

Pentru că normele CNA nu permit mai multe reclame pe celelalte canale ale Televiziunii Publice, respectiv TVR 1, 2, 3, Info, Cultural și TVR Inutil, conducerea instituției a anunțat că lansează un nou post de televiziune. Denumit TVR Superbet, acesta va da exclusiv reclame la pariuri.

„Deși denumirea implică că vor fi doar reclame la Superbet vrem să asigurăm pe partenerii noștri din industrie că suntem dispuși la orice fel de colaborare. Vom putea difuza reclame și la alte firme, singura condiție e să fie firme de pariuri”, a declarat șeful Televiziunii Române, Dan Turturică. Acesta a fost întrebat dacă pe TVR Superbet vor fi difuzate și extragerile Loto iar domnia sa a confirmat că nu, pentru că televiziunea publică nu vrea să încurajeze jocurile de noroc.

Specialiștii din piață spun că TVR Superbet se va poziționa bine pe o nișă destul de aglomerată, urmând a concura cu reclame la pariuri cu TVR1, TVR2, TVR3 și TVRInfo. Date cu privire la reclamele la pariuri de pe TVR Cultural nu există încă pentru că nimeni, dar absolut nimeni, niciodată, sub nicio formă, nu s-a uitat intenționat la TVR Cultural.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

2 decembrie 2022 16:24
Citește mai mult despre: reclame pariuri tvr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult