Se-ntoarce roata! Două blonde râd de o oră de un jandarm care încearcă să parcheze

În sfârşit, nu mai sunt ele ţinta glumelor! De mai bine de o oră, două tinere blonde din sectorul 4 al Capitalei se hlizesc de mama focului la un spectacol inedit: un jandarm aflat în misiune, încercând fără succes să parcheze duba de serviciu într-un spaţiu destul de generos, vizavi de unitate.

„Înţeleg să nu te descurci cu camionul, ca beţivul ăla de ieri, sau cu autobuzul, mai ales când mergi pe linia lui 41, dar dubiţa aia până şi eu ştiu s-o manevrez!”, râde Gina, 22 de ani, studentă. „Vai, fată, trebuia să-l vezi mai devreme. Cred că şi-a zgâriat oglinda de toate gardurile.”

Nervos, jandarmul a încercat să coboare din dubă ca să le amendeze pe tinere, dar a uitat să tragă frâna de mână, iar maşina a luat-o la vale, în timp ce un vecin cu umor dăduse drumul la melodia din Benny Hill.

După finalizarea complicatei parcări laterale, Jandarmeria a anunţat că nu va mai încredinţa vehiculele decât ofiţerilor care dovedesc că ştiu să citească. „Fiind intelectuali, e posibil să aibă şi permis de conducere”, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Jean Dobrescu zis Măciucă.

Scris de Vasile
5 decembrie 2017 16:12
Citește mai mult despre: jandarmeria masini parcare

Alte articole

Vezi mai mult