Se numeşte ţeapă! Cuminţenia Pământului a fugit în Bahamas cu toţi banii strânşi până acum

Ai donat pentru Cuminţenia Pământului şi sperai să-ţi recuperezi banii fiindcă nu s-au strâns cele 6 milioane? Nicio şansă! Surse din Guvern au confirmat că îndrăgita statuie de Constantin Brâncuşi a fost văzută îmbarcându-se într-un avion, având ca destinaţie, cel mai probabil, insulele Bahamas. Mai mult, Cuminţenia avea asupra ei, într-o valiză, peste un milion de euro, adică întreaga sumă strânsă pentru achiziţionarea ei.

Contactată pe Facebook de câţiva fani furioşi, statuia a răspuns laconic “se numeşte ţeapă, n-ai mai luat niciodată ţeapă? Forza Steaua, hey hey hey”, după care şi-a şters contul, lăsând cei aproape 100.000 de donatori cu ochii în soare.

Reprezentanţii Poliţiei spun că nu au ce să facă, deoarece Cuminţenia nu figurează în evidenţele statului ca persoană, ci ca operă de artă. “Nu e prima oară când se întâmplă aşa ceva. Prin 2005, de exemplu, un tablou de Grigorescu înşela bătrâni prin metoda ‘Accidentul’, iar acum e bine mersi, la Monte Carlo. Tot ce putem face e să vă sfătuim să fiţi mai vigilenţi data viitoare”, a comentat chestorul-şef Deceneu Petrescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
30 septembrie 2016 18:18
Citește mai mult despre: Bahamas bani Cuminţenia Pământului donatii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult