Se poate! Un român a plantat o marijuana și lucrează de acasă în agricultură

Ambiție de român! Pentru că nu a vrut să împovăreze statul și să ceară ajutor de șomaj, care e pentru puturoși, un român s-a apucat să facă agricultură, activitatea viitorului. A găsit o sămânță de marijuana într-un grinder, a plantat-o și după 4 zile i-a ieșit o frumusețe de tulpină viguroasă, care parcă striga: ”Crește-mă și fumează-mă sănătos, gospodar harnic!”, susține Marian din Berceni, agricultor amator.

Marian și-a făcut un vlog și le explică tututor agricultorilor cum să-și mărească producția de buruiană, totul din confortul propriului apartament. ”A devenit practic iiposibil să mai cumperi maraciucă în București, cu atâtea interdicții și atâtea controale. Am încercat și livrări cu drona, dar mi-a doborât-o Armata”, spune Marian. În cele din urmă, bărbatul a decis să devină autosuficient, exact ca în viața lui sexuală.

Marian se laudă că planta lui e mult mai sănătoasă decât cele din comerț, care sunt ”îngrășate” cu fertilizatori și lumină artificială: ”E maraciucă de casă. E ca o găină de curte, parcă mă masează pe plămâni când trag fumul”, explică agricultorul. Marian nu vrea să divulge locația, ca să nu vină și alții și să-i viruseze plantele.

El are și o temere că sclavii gândirii retrograde, polițiștii, au de gând să comită abuzuri și să-i confiște planta, pentru ca România să fie colonia Europei: ”De ce să importăm maraciucă din Spania, când noi putem cultiva aici în țară mai multă marijuana decât a văzut tot Amsterdamul?”, spune Marian.

Scris de TNR
1 aprilie 2020 13:04
Citește mai mult despre: marijuana

Alte articole

Vezi mai mult