Cu puţină ambiţie, oricine îşi poate duce la îndeplinire promisiunile de Anul Nou! În noaptea de Revelion, Toni Haralamb, un bucureştean în vârstă de 36 de ani, şi-a propus să se apuce de fitness. Doar trei zile mai târziu, acesta a fost văzut ridicând la piept 15 kilograme de şaorma, cu o forţă demnă de invidiat.

saorma_15kg_uriasa.jpg

"La miezul nopţii, Toni se lăuda că o să se apuce de sport, dar eu îl ştiu şi nu credeam c-o să aibă atâta voinţă. Acum mă uit la el cu atâta mândrie! Toni, eşti o inspiraţie pentru noi toţi. De azi, şi eu m-am apucat de alergat", spune Gică, văr de gradul II al atletului, alergând spre un McDonald's din apropiere.

"Eu nici o şaorma normală, de cinci kile, nu pot s-o mişc, darămite s-o ridic pe aia mare şi s-o ţin la piept cât muşc din ea. Bravo, tată, mare sportiv!", a adăugat un coleg al lui Haralamb, privind cu invidie spre muşchii încleştaţi în jurul şaormei uriaşe.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile | Tuesday, 03.01.2017 17:31 Monden

National Cinematografic