Se poate! Un român care s-a apucat de sală după Revelion deja ridică la piept o şaorma de 15 kg

Cu puţină ambiţie, oricine îşi poate duce la îndeplinire promisiunile de Anul Nou! În noaptea de Revelion, Toni Haralamb, un bucureştean în vârstă de 36 de ani, şi-a propus să se apuce de fitness. Doar trei zile mai târziu, acesta a fost văzut ridicând la piept 15 kilograme de şaorma, cu o forţă demnă de invidiat.

„La miezul nopţii, Toni se lăuda că o să se apuce de sport, dar eu îl ştiu şi nu credeam c-o să aibă atâta voinţă. Acum mă uit la el cu atâta mândrie! Toni, eşti o inspiraţie pentru noi toţi. De azi, şi eu m-am apucat de alergat”, spune Gică, văr de gradul II al atletului, alergând spre un McDonald’s din apropiere.

„Eu nici o şaorma normală, de cinci kile, nu pot s-o mişc, darămite s-o ridic pe aia mare şi s-o ţin la piept cât muşc din ea. Bravo, tată, mare sportiv!”, a adăugat un coleg al lui Haralamb, privind cu invidie spre muşchii încleştaţi în jurul şaormei uriaşe.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
3 ianuarie 2017 17:01

Alte articole

Vezi mai mult