Stați liniștiți, că Ponta nu scapă! Certitudinea că va intra la bulău l-a făcut pe Victor Ponta să ia în serios chestiunea relațiilor sexuale din penitenciar. Și pe cine era să întrebe, dacă nu un alt premier pesedist, cu mai multă experiență în acest sens?ponta_nastase_pozitii.jpg

Soția lui Adrian Năstase explică: ”Victor a venit aseară, târziu, era puțin cam obosit, îi tremura vocea. I-a sunat telefonul la un moment dat, era Codruța Kovesi, care făcea mișto de el. Eu am stat jos cu Daciana, cât au discutat ei sus în salonașul lui Adrian. Au făcut ceva zgomot, parcă se auzeau scaune trântite și un scârțâit de la canapeaua lui Adrian, semn că aveau o discuție aprinsă”, a spus Dana Năstase.

După 3 ore de explicații intense, Adrian Năstase a declarat că Victor e pregătit de pușcărie, dar și că dacă venea mai din timp putea să-l învețe mai multe scheme utile din cartea lui. ”Sunt emoționat pentru el, urmează o perioadă atât grea, cât și frumoasă. Mai că-mi vine să mă duc și eu încă o dată la pârnaie. Mă scuzați, m-am emoționat, mă duc să-mi trag un glonț în gât să-mi revin puțin”, a declarat Adrian Năstase.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 18.09.2015 02:19 Monden

National Cinematografic