Se pregătește înlocuirea lui Teodosie? Șoșoacă și-a lăsat barbă!

Se pregătesc schimbări majore în Arhiepiscopia Tomisului? Potrivit unor surse ale agenţiei de presă Pustnik, ÎPS Teodosie ar fi pe punctul de a-şi preda sceptrul şi mitra, iar între apropiaţii săi se poartă deja o luptă acerbă pentru succesiunea la tron.

Printre alţii, Diana Şoşoacă a fost văzută lăsându-şi o barbă stufoasă, semn că se pregăteşte pentru o ascensiune fulminantă în rândul clerului.

„Am asistat personal la o discuţie între Teodosie şi doamna Şoşoacă. După ce a lămurit-o că eclerul şi clerul nu sunt acelaşi lucru, a părut mai puţin încântată să preia frâiele arhiepiscopiei, dar totuşi încântată”, spune Pafnutie Mangu, secretarul lui Teodosie.

„Poveştile alea cu femeia care n-are voie să deţină funcţii erau aşa, la derută, ca s-o ferească pe Diana de rivali. Pentru mine e destul de clar că Teodosie vrea să facă din ea prima Arhiepiscopiţă a Tomisului, Pelvisului şi Herpesului, cum se numeşte titlul complet”, adaugă Onufrie Rîuleţ, clopotar şef.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
20 mai 2021 15:05

Alte articole

Vezi mai mult