Se reprofilează! La doar o săptămână după deschidere, Cărturești Carusel devine Kebab Carusel

Patronii Cărturești au avut nevoie de o săptămână ca să afle ceea ce toți bucureștenii știau deja: în Centrul Vechi, după ce ai consumat alcool, nu-ți vine cheful să intri într-o librărie ca să-ți cumperi cărți, ci să mănânci o șaormă consistentă. Așa că au luat decizia firească: Cărturești Carusel se va tranforma în Kebab Carusel.

”În afară de hipsteri care veneau doar ca să își facă selfie-uri, nu intra aproape nimeni în librărie”, spune reprezentantul Cărturești. ”Chiar și domnul Pleșu, când a venit odată, doar a întrebat cum ajunge la prima șaormerie. Așa că a devenit clar că în Centrul Vechi nu se vând cărțile, ci șaormele, kebaburile și, în general, produsele de tip fast food.”

Totuși, fiind vorba de un brandul Cărturești la mijloc, cel mai nou fast food din Centrul Vechi va avea în meniu produse cu rezonanțe culturale: șaorma Hemingway, kebab a la Sorbona, mămăligă Cartianu, falafel kantian, ayran Coelho sau humus Murakami. Toate, evident, la un preț exorbitant, în buna tradiție a Cărtureștilor.

Scris de Calin
18 februarie 2015 16:02

Alte articole

Vezi mai mult