Se reuneşte trupa Body and Soul? Doi membri, văzuţi împreună la coadă la Şomaj

Zvonurile că îndrăgita trupă s-ar putea reuni au devenit tot mai concrete după ce în această dimineață, un martor ocular spune că a văzut doi membri la coadă la șomaj. Martorul a susținut că cei doi păreau în relații cordiale, glumeau și chiar au stat liniștiți la coadă, fără să se iște vreun scandal, așa cum e cazul de multe ori între vedete.

„A fost exact așa cum ați relatat”, a confirmat și Dorin, membru al trupei, cel care a dat primele declarații. „La stânga femei, te uiți fără să vrei, la dreapta femei, pe toate să le iei, în fața mea, colegul meu. Mult mai bine, că el avea pix, și ăștia chiar dacă te au în evidențe te pun să completezi un formular de fiecare dată. Și n-aveam pix la mine, noroc cu colegul”, susține Dorin.

Acum nu mai trebuie convinși decât ceilalți membri ai trupei și rămâne de văzut dacă Liviu va renunța la bănosul job de casier la Mega-Image sau Adrian poate împăca celebritatea cu munca de noapte, pe UBER. În orice caz, sursele din mediul muzical dau ca iminent un nou album Body and Soul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

17 august 2018 12:40
Citește mai mult despre: body and soul reuniune

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult