Se schimbă Codul Familiei! Dacă poza de la nuntă nu adună 200 de like-uri, căsătoria e nulă

Atenție ce poze puneți de la nunta voastră pe Facebook. Modificările aduse Codului Familiei, făcute pentru a armoniza legislația cu tehnologia modernă, ar putea lucra împotriva voastră. Fotografiile nu trebuie doar apreciate verbal, dacă ele nu adună 200 de like/poză, căsătoria ar putea fi anulată.

„Vorbim de articolul 174 din codul familiei, publicitatea. Acum căsătoria între soți nu se mai anunță doar pe avizierul de la primărie, ci și pe Facebook. Dacă nu strâng like-urile necesare, măcar pentru poza cu tortul de nuntă, sau cea când au venit sarmalele, legiuitorul poate trage concluzia că cei doi miri au cont fals de facebook, deci nu există în realitate”, a declarat Maria Striblea, ofițer de stare civilă în cadrul primăriei sector 4, București.

Legea prevede clar că alte forme de apreciere a fotografiei, cum ar fi comentariile cu „fumoșilor”, „ce bine vă stă”, „vă invidiez”, „pe când un copil”, nu consituie „like” în sensul acceptat de lege și că este necesară o reacție pozitivă din partea prietenilor de pe Facebook. Totodată, dacă tortul de nuntă nu este mâncat complet până la finalul evenimentului, acesta trebuie împărțit cu toți cei care au dat like la poza acestuia. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

10 septembrie 2016 12:42
Citește mai mult despre: facebook like nunti poze

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult