Stai în Berceni şi vii la Promenada? Cât tupeu poţi să ai, săracule? Pe locul pe care îl ocupi tu abuziv ar putea sta la o cafea pe wireless-ul de Promenada un cetăţean cu bani, nu un sărac, ca tine, săracule! Pentru a corecta aceste derapaje, buletinele românilor vor fi schimbate din nou, şi de data asta se va trece şi mall-ul de care aparţii.buletin_mall.jpg

Prezenţa în alte mall-uri va fi reglementată foarte precis, pentru că mai nou se fac abuzuri şi prin mall-urile de calitate a început să miroasă ca pe linia lui 116. De acum înainte, legea prevede că ai voie să intri în alt mall doar în caz de extremă urgenţă, sau însoţeşti pe cineva care are dreptul să intre în mall-ul respectiv. Dar nu poţi veni cu mai mult de doi însoţitori!

“La intrarea într-un mall străin te prezinţi la Serviciul Vize cu un paşaport valabil şi primeşti o viză de intrare. Trebuie să reînnoieşti viza de intrare la fiecare 3 ore. La fel şi tichetul de parcare. Dacă nu te prezinţi la serviciul vize, ţi se dă foc la maşină”, explică Robert Acrişor, şef la Evidenţa Populaţiei din Mall-uri.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Thursday, 03.11.2016 17:20 Monden

National Cinematografic